Ce locuri de muncă sunt disponibile săptămâna aceasta în Bistrița-Năsăud

Ce locuri de muncă sunt disponibile săptămâna aceasta în Bistrița-Năsăud

Angajatorii bistrițeni au sute de oferte pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă și majoritatea dintre ofertanți cer experiență din partea candidaților.

Compania Tabita Tour are nevoie de șoferi pentru autobuze. Sunt disponibile 7 astfel de posturi, iar cei care vor să se angajeze trebuie să dețină permis de conducere cat. D, D+E și atestat pentru transport persoane.

De șoferi are nevoie și compania Filadelfia. Angajatorul anunță că are disponibile 4 locuri pentru șoferi de autocamion. Candidații trebuie obligatoriu să aibă permis de conducere cat. C, C+E și atestat pentru transport marfă.

Spălătoria PRO WASH angajează 8 spălători auto și cere de la viitori ngajați experiență în domeniu.

Compania Net Design are nevoie de 4 operatori suport tehnic pentru care cere studii medii.

Compania Euro Quio International are disponibile mai multe locuri de muncă. Angajatorul anunță că are nevoie de: șase elecromecanici, trei ingineri electromecanici, trei ingineri electrotehniști, trei ingineri pentru mașini hidraulice și pneumatice, trei ingineri mecanici, trei tehnicieni electromecanici și trei tehnicieni mașini și utilaje/mecanici pentru echipamente industriale.

Firma Hora Dar angajează mecanici auto. În total, sunt disponibile 6 astfel de posturi pentru care angajatorul cere doar experiență în domeniu.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*