Ce oferte au angajatorii bistrițeni săptămâna aceasta

Ce oferte au angajatorii bistrițeni săptămâna aceasta

Oferă condiții de muncă bune, alături de profesioniști, salarii atractive și bonusuri și cer seriozitate și puțină experiență. Angajatorii bistrițeni scot la bătaie noi locuri de muncă în această săptămână, iar oferta este destul de variată.

Compania BistriVet angajează contabil senior cu program de lucru full-time pentru care oferă salariu cuprins între 600 și 800 de euro. Cerințele angajatorului sunt următoarele: studii superioare de specialitate, experiență pe un post similar de minim 3 ani, cunoștințe temeinice de contabilitate și cunoștințe de operare PC.

Angajări face și Raiffeisen Bank care are nevoie de un consultant financiar. “În cadrul echipei de vânzări directe Raiffeisen Bank, căutăm Consultanți Financiari pentru vânzarea produselor bancare. Activitatea se va desfășura în urma încheierii unui contract de intermediere bazat pe o relație de parteneriat cu Raiffeisen Bank”, anunță reprezentanții băncii.

Romstal are două locuri de muncă scoase la bătaie: director regional vânzări (zona Ardeal) și inginer vânzări magazin. Pentru primul dintre posturi se cere experiență managerială de minim 5 ani, interes pentru domeniul instalațiilor pentru contrucții șicapacitate dе a lucra organizat, cu atenție la standarde. Cel de-al doilea post are următoarele cerințe: studii superioare tehnice sau experiență de ofertare echipamente de instalații.

De contabil are nevoie și compania Datacor. Angajatorul are următoarele cerințe: studii superioare economice, contabil autorizat, Membru CECCAR sau CAFR; vechime de cel putin 5 ani în domeniul financiar-contabil, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile; cunoştinţe solide în domeniul financiar-contabil, inclusiv fiscal, în sfera procedurilor de control intern, gestiune, operaţiuni intra-comunitare; experienţă pe o poziţie similara în cadrul unei companii cu cifra de afaceri de peste 5 milioane de euro; capacitate de organizare şi conducere; capacitate de prelucrare a informaţiilor; capacitatea de a genera rapoarte şi situaţii economic-financiare; abilităţi de sinteza, comunicare si de luare a deciziilor; capacitatea de lucru în echipă; capacitatea de prioritizare și respectare a termenelor limită; cunoştinţe operare PC pachetul MS Office: Word și Excel și limba engleza: nivel avansatcunoaşterea programului SAP reprezintă un avantaj.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*