Ce reguli trebuie respectate în incinta complexului Winmarkt

Ce reguli trebuie respectate în incinta complexului Winmarkt

Complexul Winmarkt a fost redeschis începând cu 15 mai, însă centrul comercial funcționează după un set de reguli stricte atât pentru clienți, cât și pentru chiriașii care au în incinta acestuia magazine.

În incinta Winamrkt purtarea măștii de protecție este obligatorie atât pentru personalul magazinelor, cât și pentru clienți. La intrarea în complex este măsurată temperatura corporală.

De asemenea, prin sistemul audio sunt comunicate, la fiecare 30 minute, mesaje de informare și prevenție împotriva răspândirii virusului.

În fiecare locație a fost implementată semnalistică de prevenire și de distanțare fizică, prin afișe, semnalizatoare pe podele ș.a.

Deocamdată. până ce Guvernul va face noi reglementări și va aproba noi măsuri de relaxare, spațiile de joacă pentru copii, de entertaiment și zona de food court rămân închise, fiind disponibile doar serviciile de livrare la domiciliu.

Winmarkt este una dintre cele mai extinse rețele de centre comerciale din România, 14 la număr (Alexandria, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda și Vaslui).

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*