Celebrul Bear Grylls, printre vorbitori la evenimentul de business GLS de la Bistrița

Celebrul Bear Grylls, printre vorbitori la evenimentul de business GLS de la Bistrița

Bistrița va găzdui, la mijlocul lunii martie, Summitul Global de Conducere. Cunoscut la nivel mondial ca GLS (Global Leadership Summit), evenimentul reprezintă o conferință de instruire a liderilor din mediul de afaceri.

Pe durata a două zile, în 13 și 14 Martie, la Hotel Metropolis, vor fi prezente, prin intermediul proiecțiilor video, opt personalități, din diferite domenii. Printre ele se numără cunoscutul Bear Grylls, fost membru al forțelor speciale britanice, realizator al emisiunii ”Tehnici esențiale de supraviețuire”, a cărei audiență este estimată la 1,2 miliarde de oameni. Printr-un mesaj filmat în munții din Elveția, Bear va vorbi auditoriului despre curaj, bunătate și puterea de a nu renunța niciodată.

Alături de el, la evenimentul de la Bistrița vor vorbi pastori, specialiști în marketing, un fost membru în conducerea grupului TV Disney ABC, un ex-negociator al FBI, consultanți în afaceri, o directoare în cadrul Uber și Apple și un producător de film de la Hollywood.

Cum se pot face înscrierile la GLS Bistrita 2020?

Evenimentul principal al GLS se desfășoară în Chicago, dar summitul este organizat și în alte peste 1470 de orașe din 135 de țări, printre care și România. În total, la nivel global, peste 405.000 de lideri din business vor participa la evenimentele Summitului Global de Conducere și vor învăța cum să își maximizeze influența.

Pentru a putea participa la GLS Bistrița vă puteți înscrie pe www.glsromania.ro. De precizat că prețul în ziua evenimentului va fi cu 30 de lei mai mare față de prețul standard pentru fiecare categorie, iar înscrierile se vor putea face doar în limita locurilor disponibile.

Ceilalți 7 vorbitori, pe lângă Bear Grylls, vor fi aleși dintre următorii:

 • CRAIG GROESCHEL: Cofondator & pastor senior al Life.Churcho biserică inovatoare care e răspândită online la nivel global.

Cunoscută pentru abordarea misionară folosind o tehnologie de ultimă oră, biserica Life.Church este creatoarea aplicației Biblia YouVersion. Groeschel vorbește frecvent în multe țări și este gazda podcastului Craig Groeschel Leadership. Este un autor inclus pe lista best-selling authors a The New York Times.

 • BOZOMA SAINT JOHN: Director de marketing al Endeavorcompanie-lider în domeniul entertainmentului, sporturilor și al modei, prezentă în peste 30 de țări

Pe parcursul carierei sale, Bozoma Saint John și-a dobândit reputația unei veritabile deschizătoare de drumuri. A lucrat ca director de brand pentru Uber și ca șefă a Departamentului de Marketing global pentru consumatori al Apple Music și Itunes. Revista Fast Company Saint John a inclus-o pe Bozoma Saint John în lista celor mai creativi 100 de oameni din lume.

 • LIZ BOHANNON: Fondatoare & CEO al Szeko Designsun brand care încearcă să ofere oportunități educaționale și de leadership pentru femei din întreaga lume

Liz Bohannon a fost desemnată de Bloomberg Businessweek ca antreprenor social de top și de Forbes în Top 20 vorbitori. În cartea ei, Beginner’s Pluck, ce a fost lansată la Summit în Chicago, Bohannon se folosește de propria-i experiență pentru a explora 14 principii nu pentru a găsi, ci pentru a construi o viață trăită cu scop, pasiune și impact. La Bistrița, Liz Bohannon va vorbi despre curajul începătorului.

 • BEN SHERWOOD: Fost copreședinte al Disney Media Networks;fost președinte al grupului de televiziune Disney ABC; autor bestseller

Ben Sherwood a fost responsabil de portofoliul de divertisment global și știri, printre care rețeaua de televiziune ABC, ABC News, și de canalele Disney din întreaga lume. Fostul manager de televiziune va dezvălui câteva dintre secretele lui Walt Disney și ale lordului Nelson în ceea ce privește succesul în perioade de criză.

 • JASON DORSEY: Cotat drept cel mai bun vorbitor milenial și al Generației Z; cercetător

Președinte al Centrului de Kinetică Generațională, Jason Dorsey face cercetări, ține discursuri și oferă consultanță pentru lideri din întreaga lume cu scopul clarificării miturilor despre generații. Echipa lui a repoziționat branduri globale pentru câștigarea fiecărei generații și a oferit clienților un instructaj complet atât pentru păstrarea angajaților, cât și pentru extinderea clientelei.

Dorsey este considerat vorbitorul și cercetătorul numărul 1 pe tema generațiilor și a fost numit un „guru al cercetării” de către Adweek.

 • DANIELLE STRICKLAND: Militant pentru dreptate; pastor; autor

Danielle Strickland a condus biserici, a deschis școli de instruire și a pornit departamente pentru justiție în cadrul Armatei Salvării peste tot în lume. Ea a petrecut 22 de ani ca ofițer în Armata Salvării și este ambasador al inițiativei Stop The Traffik. Danielle a co-fondat Infinitum (un stil de viață), Brave Global, Amplify Peace și Women Speakers Collective.

Pentru auditoriul din Bistrița, Danielle Strickland va vorbi despre schimbările care trebuie făcute pentru a deveni lideri cu influență.

 • DEVON FRANKLIN: Producător de film; autor; speaker; CEO al Franklin Entertainment

Devon Franklin este un producător de film premiat la Hollywood, autor de bestseller și consilier spiritual. A fost inclus în lista celor mai influenți creștini sub 40 de ani și, împreună cu 20th Century Fox, a produs filmele Miracole din RaiRaiul există și The Star. Franklin este devotat folosirii abilităților sale de lider și mijloacelor de comunicare ca unelte puternice prin care să încurajeze milioane de vieți din întreaga lume.

 • PATRICK LENCIONI: Autor bestseller; fondator și CEO al The Table Group

Patrick Lencioni este autorul a 11 cărți bestseller cu vânzări ce depășesc cinci milioane de exemplare. El încearcă să ofere organizațiilor idei, produse și servicii care îmbunătățesc lucrul în echipă, iar printre cei cărora li se adresează se numără atât companii din Fortune 500, cât și echipe sportive și biserici. Vorbitor favorit al Summitului, Lencioni va prezenta cel mai recent material al său în domeniul motivației și cum aceasta modelează leadershipul.

 • CHRIS VOSS: Fost negociator pentru ostatici al FBI; fondator și CEO al The Black Swan Groupo firmă ce oferă instruire și consultanță companiilor Fortune 500 în negocieri complexe.

Cu o experiență de 24 de ani în cadrul FBI, Chris Voss a fost unul dintre principalii negociatori în cazurile de răpiri internaționale. El a fost instruit atât de FBI, cât și de Scotland Yard și de Harvard Law School. Într-o carte devenită best-seller, Voss a explicat strategiile de negociere în așa fel încât oricine să le poată folosi la locul de muncă, în afaceri sau în familie.

 • AJA BROWN: Primar al orașului Compton

La vârsta de 31 de ani, Aja Brown a devenit cel mai tânăr primar ales în orașul Compton, din California. Strategia ei de revitalizare este bazată pe valorile familiei, calitatea vieții, dezvoltare economică și dezvoltarea infrastructurii. În 2017 a fost aleasă pentru un al doilea mandat, iar inițativele sale au redus semnificativ atât infracțiunile comise de bandele din oraș, cât și rata șomajului.

 • JIA JIANG: Autor bestseller; blogger; antreprenor; CEO al Wuju Learning

După ce a lucrat ani buni în corporații, Jia Jiang a devenit antreprenor și a descoperit cea mai mare teamă a tuturor: respingerea. Pentru a depăși această frică, Jiang a pornit într-o călătorie în care a descoperit o lume în care oamenii sunt mult mai amabili decât ne imaginăm noi. El ține seminarii despre respingere și îi învață pe oameni și instruiește organizații despre cum să învingă frica.

 • TODD HENRY: Fondator al Accidental Creative; autor; consultant în leadership

Todd Henry învață liderii și organizațiile să implementeze practici care conduc la excelență. O face în calitate de gazdă a podcastului The Accidental Creative Podcast, descărcat de milioane de ascultători, unde oferă săptămânal sfaturi și idei despre cum să rămâi prolific, excelent și sănătos. Este autorul a patru cărți, printre care Die Empty, desemnată de Amazon una dintre cele mai bune cărți din 2013. Excelența creativă este tema abordată de Todd Henry la Summitul Global de Conducere de la Bistrița.

 • D KRISH KANDIAH: Fondator al Home for Good; consultant; antreprenor social

Un militant pentru luarea în plasament și adopție, dr. Kandiah este directorul fondator al Home for Good, o organizație caritabilă care găsește locuințe permanente pentru copiii aflați în plasament în Regatul Unit. Are intervenții frecvente la BBC și contribuie cu articole în The Guardian și Times. Vorbitor internațional și consultant, el se folosește de creativitate și reflecție academică pentru a produce schimbări strategice, culturale și inovație. Dr. Kandiah și soția sa au șapte copii biologici, adoptați și luați în plasament.

 • JO SAXTON: Autoare; coach în leadership și antreprenoare

Născută într-o familie de nigerieni și crescută în Londra, Jo Saxton aduce o perspectivă multiculturală și internațională asupra leadershipului. A făcut parte din echipe de conducere în biserici din Regatul Unit și din Statele Unite și este fondatoare a Ezer Collective, o inițiativă ce ajută și investește în femei-lideri.

La summitul bistrițean, Jo Saxton va vorbi despre cele trei întrebări la care trebuie să răspundem pentru a duce leadership-ul la un alt nivel.

 • BEAR GRYLLS: Aventurier; scriitor; realizator TV

Fost membru al forțelor speciale britanice, Bear Grylls s-a cățărat pe vârful Everest, a traversat Oceanul Arctic într-o barcă gonflabilă și a promovat cursurile Alfa pentru a-i încuraja pe oameni în explorarea credinței lor. Emisiunea TV pe care a realizat-o – Tehnici esențiale de supraviețuire – a fost nominalizată pentru premiul Emmy și este dintre cele mai vizionate la nivel mondial. Grylls un autor bestseller, cu vânzări ce depășesc 15 milioane de cărți.

 • RAJA B. SINGH: Expert contabil; partener senior al R.K. Khanna & Associates, India

Raja B. Singh este un militant pentru integritate, pe care o consideră un remediu împotriva corupției. Aceasta este și tema pe care o va aborda la summit, unde va vorbi despre viața integră pe care fiecare lider trebuie să o trăiască în propria lui sferă de influență.

Categories: Life & Style

About Author