Cine sunt cei mai mari angajatori din Bistrița-Năsăud

Cine sunt cei mai mari angajatori din Bistrița-Năsăud

Potrivit informațiilor publicate de Ministerul de Finanțe, anul trecut primii 10 cei mai mari angajatori din județ au raportat un număr total de 11.807 angajați.

Așa cum era de așteptat, cel mai mare angajator din județ rămâne în continuare producătorul german de cablaje auto Leoni. Compania a avut în 2019 un număr mediu de 5.531 salariați.

Poziția secundă în acest clasament este ocupată de RAAL. otrivit datelor furnizate de Ministerul de Finanțe, la sfârșitul lui 2019 producătorul de sisteme de răcire și schimbătoare de căldură avea 2.428 angajați.

Pe locul II distanță considerabilă, este producătorul de echipamente pentru industria energetică și utilaje terasiere – Comelf. La finalul anului trecut compania avea 794 de salariați.

Producătorul de acumulatori auto – Rombat – ocupă locul IV, cu 743 de angajați raportați la finalul anului 2019.

O companie cu capital italian, Italtextil Sărata, avea, anul trecut, 483 de angajați și ocupă loziția a-V-a în acest clasament. Italtextil Sărata a fost fondată în urmă cu 19 ani, iar în primul an de activitate avea 44 de angajați.

Pe locul VI se află peratorul regional pentru servicii de apă și canalizare – Aquabis – este o companie înființată în anul 1995. Anul trecut avea 479 de angajați.

TeraPlast – locul VII – este una dintre cele mai valoroase și profitabile companii din județ. Anul trecut, în cadrul companiei lucrau 478 oameni.

Iproeb (locul VIII) a apărut în anul 1977 și după mai bine de 40 de ani de activitate joacă un rol important în industria electrotehnică românească. În 2019 compania a avut 309 angajați.

Intex SA Năsăud – locul IX – , cu activități în domeniul textilelor, a oferit anul trecut locuri de muncă pentru 285 de persoane.

Poziția cu numărul X este ocupată de producătorul de cabluri E Cablaje care anul trecut a avut un număr mediu de 277 salariați.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*