Ciocolateria Leonidas vine la Bistrița Retail Park

Ciocolateria Leonidas vine la Bistrița Retail Park

Brandul Leonidas este numărul 1 în lume la vânzarea de ciocolată belgiană de calitate, cu peste 100 de sortimente de praline comercializate în peste 1400 de ciocolaterii din toată lumea. În curând, o astfel de ciocolaterie va fi deschisă și la Bistrița, în incinta complexului Retail Park, spatiul fiind in curs de amenajare langa Happy Cinema.

Compania Leonidas a apătut pe piață în anul 1913 și încă de la primele creații rețetele s-au bazat pe virtutea prospeţimii desăvârşite. În prezent, Leonidas realizează peste 100 de varietăţi de praline belgiene de ciocolată de cea mai înaltă calitate şi prospeţime utilizând întotdeauna unt de cacao cu puritate de 100%.

Aprovizionarea tuturor ciocolateriilor Leonidas din lume se face de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime.

Leonidas este singura ciocolaterie din Romania care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi  la ocazii speciale, le poţi dărui celor dragi sau îşi poţi face chiar ţie un cadou special.

Categories: Business in top

About Author