Ciolacu: Radu Moldovan, de departe cel mai performant președinte de CJ din România

Ciolacu: Radu Moldovan, de departe cel mai performant președinte de CJ din România

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a făcut astăzi o vizită de lucru în Bistrița-Năsăud pentru a-și arăta susținerea pentru candidații Alianței pentru Bistrița-Năsăud, Radu Moldăvan – președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Cristian Niculae – primar al Bistriței.

“Este ultima zi de campanie și era normal să venim acasă la domnul profesor Dâncu, să venim în primul rând acasă la Radu, de departe cel mai performant președinte de Consiliu Județean, nu al PSD, ci al României. Radu Moldovan a adus în Bistrița-Năsăud, numai din fonduri europene, 5.000 de euro pe cap de locuitor. Următoarele județe sunt până în 2.000, deci diferența este dublu și. Este cea mai serioasă organizație din Ardeal, cu cele mai bune performanțe ale PSD, și sunt ferm convins că și în următorul mandat Radu Moldovan va face administrație locală înainte de politică și mă bazez pe ajutorul lui și experiența lui administrativă și politică și în echipa de conducere de la București, el fiind vicepreședinte la nivel național”, a declarat Marcel Ciolacu.

Prezent în Bistrița-Năsăud a fost astăzi și președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu care la rândul său și-a arătat susținerea pentru cei doi candidați ai alianței și a explicat că are încredere că Moldovan și Niculae vor face treabă bună.

“Am venit să îl susținem pe Radu Moldovan, dar el nu are nevoie de susținere, și-a făcut susținerea singur, să îl susținem pe Cristian Niculae, care e tânăr și s-a înhămat la un proiect foarte complicat, de a face o schimbare de ritm în dezvoltarea municipiului Bistrița. Avem încredere că împreună cu Radu vor putea să ducă mai departe ceea ce a însemnat o reînviere totală a județului și a Bistriței”, a declarat Vasile Dâncu.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*