CITR încearcă să vândă terenul de sub Restaurant Parc, în dosarul falimentului Combis

CITR încearcă să vândă terenul de sub Restaurant Parc, în dosarul falimentului Combis

Lichidatorii de la CITR scot la licitație terenul de sub Restaurantul Parc, în dosarul de faliment al afacerii Combis, deținute de familia Moldovan (Coroana de Aur – Agro Invest – Combis).

Terenul a fost activ în garanția Agricover Credit IFN SA, unul dintre creditorii mari din dosarul falimentului. Cu o suprafață de 1893 mp, terenul are o poziție deosebită, în zona centrală a Bistriței, cu front de cca. 50 ml la strada Ecaterina Teodoroiu și cu acces și din Parcul Municipal. Licitația, care se va desfășura în 26 iulie a.c., va porni de la prețul de 323.700 euro, la care se adaugă TVA.

O problemă va diminua cu siguranță prețul bunului scos la vânzare e faptul că proprietar al Restaurantului Parc este Gelu Drăgan (EMI Corporation), care a cumpărat imobilul de la Ioan Moldovan în urmă cu câțiva ani și, spune că, pe terenul respectiv are drept de folosință pentru 50 de ani. Drăgan a spus, pentru Bistrița Business, că nu este interesat să participe la licitația CITR, câtă vreme terenul este deja în folosința lui. De altfel, antreprenorul a redeschis de curând terasa restaurantului, sub numele EMI Bombardir.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*