Clienții Băncii Transilvania pot retrage bani de la bancomat cu telefonul

Clienții Băncii Transilvania pot retrage bani de la bancomat cu telefonul

Banca Transilvania este singura bancă din România de la clienții pot retrage bani cu telefonul mobil, fără a mai introduce cardul în bancomat.

De pe telefonul mobil cu Android, accesul la banii din cont se poate face cu ajutorul alicației BT Play, iar în ceea ce privește telefoanele cu sistem de operare iOS se folosește aplicația Apple Pay.

Pentru a putea retrage bani cu ajutorul telefonului este suficient apropierea acestuia de semnul contactless de pe bancomat, autentificarea și apoi se pot scoate bani urmând pașii standard ai unei retrageri de la ATM.

“Lumea se schimbă și bankingul se schimbă. Volumele, viteza cu care facem lucrurile au crescut, la fel și cerințele clienților. Cifrele BT ne arată că plățile contactless sunt pe val, de aceea sunt sigur că trendul va fi repede adoptat inclusiv pentru retrageri de numerar de la bancomat, mai ales cu telefonul. Ne bucurăm să fim prima bancă din România care aduce clienților accesul contactless la ATM și u mod total nou de a interacționa cu bancomatul, cu tehnologia”, declară Omer Tetik, directorul general al Băncii Transilvania.

În prezent peste 500 de bancomate din țară dispun de sisteme contactless, iar reprezentanții băncii dau asigurări că până la finalul anului majoritatea ATM-urilor Băncii Transilvania vor avea aceste sisteme.

Categories: National, Uncategorized

About Author