Clubul Rotaract revine cu „O cană de fericire”. Anul acesta, îl ajutăm pe Denis!

Clubul Rotaract revine cu „O cană de fericire”. Anul acesta, îl ajutăm pe Denis!

Clubul Rotaract Bistrița Omnia revine și în acest an cu proiectul – tradiție „O cană de fericire”, aflat deja la a VI-a ediție. Este un prilej special de a oferi bucurie de sărbători celor care au nevoie de ajutor.

În cadrul acestui proiect, voluntarii de la clubul Rotaract Bistrița Omnia, împreună cu cei de la Interact Bistrița Nosa, oferă căni personalizate cu băuturi calde în schimbul unei donații minime. Anul acesta, donațiile strânse în cadrul proiectului îl vor ajuta pe Denis, un băiat de 6 ani cu tripareză spastică și cu retard de limbaj și psihomotor, pentru intervenții chirurgicale, tratamente, recuperare și echipamentele medicale de care are nevoie. 

Voluntarii pot fi găsiți între 𝟕 𝐬̦𝐢 𝟐𝟑 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐨𝐫𝐚𝐫 𝟏𝟕:𝟎𝟎-𝟐𝟎:𝟎𝟎, la căsuța Rotaract din Târgul de Crăciun, amplasată lângă Biserica Evanghelică, Pietonal Bistrița.

„Cu mult entuziasm dăm startul și în acest an la proiectul nostru de suflet „O cană de fericire”, un prilej de sărbătoare și voie bună. Încă o dată dăm dovadă de unitate, devotament și spirit de echipă pentru a pune pe picioare un asemenea proiect fascinant. Tema este una de bucurie în spiritul Sărbătorilor de Iarnă, unde noi te invităm să te oprești la căsuța noastră, într-o atmosferă plăcută, pentru a-ți încălzi mâinile cu o băutura caldă, și inima, pentru că prin acțiunea ta, ai dat speranță unui copil la o viață normală. Te așteptăm la căsuța noastră, unde te va întâmpina o echipă frumoasă și vei avea parte de mai multe surprize.” – transmite Cristian Nistor, președintele Rotaract Bistrița Omnia. 

Oamenii cu suflet mare pot dona în scopul cauzei:

  • direct la căsuța Rotaract de la Târgul de Crăciun (în perioada 7-23 decembrie, între orele 17:00 – 20:00)
  • prin ramburs la livrarea pachetelor
  • în contul bancar în varianta online:

𝐓𝐢𝐭𝐮𝐥𝐚𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐭: 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐛𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐭𝐚𝐫𝐚𝐜𝐭 𝐎𝐦𝐧𝐢𝐚-𝐓𝐨𝐭

𝐈𝐁𝐀𝐍: 𝐑𝐎𝟓𝟑 𝐁𝐓𝐑𝐋 𝐑𝐎𝐍𝐂 𝐑𝐓𝟎𝟓 𝟗𝟑𝟐𝟓 𝟒𝟎𝟎𝟏

𝐂𝐨𝐝 𝐅𝐢𝐬𝐜𝐚𝐥: 𝟒𝟒𝟎𝟗𝟗𝟎𝟔𝟑

𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞: 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐎 𝐜𝐚𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐟𝐞𝐫𝐢𝐜𝐢𝐫𝐞

Livrarea cănilor se va face în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii prin mesaj privat pe pagina https://www.facebook.com/RotaractBistritaOmnia

Pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect, consultă detaliile evenimentului de pe Facebook https://fb.me/e/26q66zCl6 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*