CML va construi un parc de agrement în Wonderland

CML va construi un parc de agrement în Wonderland

Cu bani europeni municipalitatea vrea să amenajeze în Wonderland încă un parc. Firma de construcții CML și-a adjudecat lucrarea în urma unei licitații publice și în curând muncitorii se vor pune pe treabă.

Compania CML va face proiectul tehnic și se va ocupa de realizarea lucrărilor de amenajare a parcului de agrement, iar suma pe care o va plăti Primăria Bistrița este de 4,8 mil.lei.

Pentru amenajarea parcului se va modela terenul și vor fi plantați arbori din categoria coniferelor și foioaselor, plante floricole anuale, bianuale și penere care vor fi alese în așa fel încât să ofere décor pe toată perioada anului. De asemenea, este prevăzută montare unor sisteme de irigare și a unor covoare de gazon.

În proiect este prevăzută și amenajarea unor alei pentru circulație pietonală și velo. Vizitatorii parcului vor avea bănci pe care să se odihnească dar și echipamente pentru fitness pentru a putea face mișcare.

Muncitorii de la CML vor avea de amenajat chiar și un amfiteatru prin terasarea terenului.

Parcul va avea supraveghere video,  sistem de iluminat,  toalete ecologice și se vor amenaja și câteva bazine subterane pentru colectarea apei potabile.

Până acum în Wonderland a fost amenajată pârtia de schi și un parc de aventură însă autoritățile promit că pe viitor vom avea un Aquapark, stadion de fotbal, sală polivalentă și apline coaster.

 

Categories: Business in top

About Author