CNAIR actualizează documentele pentru modernizarea a trei poduri în Bistrița-Năsăud

CNAIR actualizează documentele pentru modernizarea a trei poduri în Bistrița-Năsăud

Două poduri din Romuli și unul din Năsăud, aflate pe DN17C, sunt incluse în lista CNAIR și vor avea documentația actualizată pentru ca, în final, să poată beneficia de finanțare pentru reabilitare.

Este vorba de podurile aflate pe DN 17C, la km 59+327 și km 59+733, în comuna Romuli (peste râul Sălăuța, la ieșire spre Dealu’ Ștefăniței), și podul aflat pe DN 17C, la km 23+430, în Năsaud (podul de la ieșire spre Salva).

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., în calitate de Solicitant, a elaborat și depus Cererea de Finanțare pentru proiectul „Elaborare/actualizare documentații tehnice (SF/DALI) pentru 58 de poduri amplasate pe rețeaua rutieră națională” în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă elaborarea/actualizarea Studiilor de fezabilitate/ DALI pentru obiectivele propuse. Valoarea totala a proiectului este de 11.569.334,40 lei si va fi finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*