Cofetăria copilăriei de la BIG e de vânzare pentru 334.000 euro

Cofetăria copilăriei de la BIG e de vânzare pentru 334.000 euro

Spațiul din clădirea comercială BIG care odinioară găzduia o cofetărie iar apoi s-a transformat în cârciumă este scos la vânzare de proprietari, pentru suma de 334.000 euro.

Suprafața proprietății scoase pe piață este de 260 mp utili, ceea ce înseamnă că prețul vizat este de 1284 euro/mp. Vânzătorii justifică prin faptul că imobilul are un vad comercial foarte bun, având în apropiere Școala Gen. 1, biserica, blocuri de locuințe.

Prețul pare totuși mare, ținând cont de uzura clădirii și de investițiile care ar trebui făcute în renovare/reamenajare – spune un specialist în imobiliare, consultat de Bistrița Business. “Ne apropiem vertiginos de 1500 euro/mp în Bistrița, adică de prețurile din Cluj de acum 2/3 ani. Să vedem care va fi și cererea din piață și ce prețuri poate accepta până la urmă un oraș mic, cu salarii mici, ca Bistrița. E adevărat, la noi sunt mulți oameni cu bani la saltea, e cumva greu de estimat ce prețuri la imobiliare pot suporta bistrițenii” – a mai spus sursa noastră.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*