COMELF anunță profit de 1,8 mil.lei în primul semestru al anului

COMELF anunță profit de 1,8 mil.lei în primul semestru al anului

Compania COMELF SA, care produce echipamente pentru industria energetică și utilaje terasiere, a raportat venituri de 79,4 mil.lei în prima parte a acestui an, cu 1% mai mari decât în aceeași perioadă a anului trecut. De notat, însă, e creșterea cu 40% la capitolul profit net.

Potrivit raportului semestrial al companiei, prima jumătate a anului 2019 a adus profit de 1,8 mil.lei. “Veniturile companiei Comelf SA au fost de 79 milioane RON în S1/2019 comparativ cu 78 milioane RON în S1/2018, în ușoară creștere cu 1%, având ca și principală cauză creșterea veniturilor financiare ca urmare a fluctuației cursului leu/euro, creștere care însă, o regăsim mai accentuat la nivelul cheltuielilor financiare. Veniturle din exploatare s-au menținut aproximativ la același nivel cu cel realizat în semestrul I 2018”, se arată în raportul semestrial prezentat de Comelf.

Comelf Bistrița a fost înființată în 1971, are peste 800 de angajați și anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri ce depășește 150 mil.lei.

Categories: Business in top

About Author