COMELF începe producția unui concasor complex, pentru noul partener austriac ROCKSTER

COMELF începe producția unui concasor complex, pentru noul partener austriac ROCKSTER

Compania bistrițeană COMELF începe producția în serie la un utilaj complex care poate mărunți la dimensiunea cerută orice deșeuri provenite din demolări, roci, betoane sau asfalt vechi. Concasorul R1100DS este realizat în colaborare cu firma austriacă ROCKSTER, care va fi și clientul principal pentru acest utilaj.

COMELF a livrat deja prototipul pentru R1100DS, care a îndeplinit toate cerințele austriecilor, și va începe curând producția de serie, cu o cadență probabilă de 1 utilaj pe lună. „Concasorul este un utilaj complex, având în componență materiale speciale. Este realizat cu tehnologie de fabricație concepută în COMELF, cu contribuția specialiștilor noștri în sudură, prelucrări mecanice, instalații hidraulice și electrice, cărora le mulțumesc pentru munca depusă. Utilajul este autopropulsat, acționat de la sol prin telecomandă, are o lungime de 13,4 m și o masă netă de 34 t” spune directorul general al COMELF, Gheorghe Cenușă.

Compania ROCKSTER (Kormann Rockster Recycler GmbH) a fost fondată în 2004 în Austria și este specializată în producția de concasoare. Afacerile ROCKSTER se întind astăzi în Europa, Asia, Australia, America de Sud și America de Nord.

Firma bistrițeană are experiență în producția de concasoare, în perioada 2003-2012 livrând la export peste 100 de astfel de utilaje.

COMELF SA, producător important de echipamente și utilaje destinate industriei energetice și construcțiilor, este deținută de grupul UZINSIDER și are peste 900 de angajați. Clienții companiei sunt firme de renume mondial, precum General Electric, Siemens, Komatsu, Terex, Rockster etc.

Companiile românești din domeniul construcțiilor care doresc să testeze și să comande concasorul R1100DS pot contacta reprezentanții COMELF, acesând linkul: https://www.comelf.ro/en/contact . 

 

 

 

Categories: Business in top

About Author