COMELF participă la Leipzig, în Germania, la două târguri majore pentru industria constructoare de mașini

COMELF participă la Leipzig, în Germania, la două târguri majore pentru industria constructoare de mașini

COMELF SA participă, începând de astăzi, la două târguri internaționale majore pentru industria constructoare de mașini, organizate la Leipzig, în Germania.

Desfășurate în paralel, în aceeași locație, timp de patru zile,“Intec” și “Z” adună peste 1400 de expozanți, din 31 de țări, și zeci de mii de vizitatori interesați să subcontracteze lucrări de la mari producători din industrie. “Este o ocazie foarte bună pentru noi de a cunoaște noi clienți și de a strânge legăturile cu cei pe care îi avem deja. Suntem interesați de ambele târguri, atât de partea de expoziție de tehnologie, dar mai ales de cea dedicată subcontractărilor. Credem că vom intensifica participările la astfel de evenimente, mai ales că societatea noastră are ce arăta sau ce oferi, respectând fără probleme standardele exigente impuse la nivel global”, a spus, pentru BistritaBusiness.ro, directorul general al Comelf SA, Gheorghe Cenușă. Acesta va reprezenta compania bistrițeană la Leipzig, alături de consilierul său tehnic, Dorin Stoian (fostul director general al Comelf SA), și de directorul general adjunct, Mircea Pop.

Comelf SA, parte a grupului Uzinsider, este unul dintre marii producători de echipamente industriale din România, cu afaceri anuale ce se apropie de 40 de milioane euro și cca. 1000 de angajați. Compania bistrițeană, cu rădăcini de aproape 50 de ani în industria românească, este unul dintre cei 12 fondatori ai Bursei de Valori București (BVB).

 

 

 

Categories: Business in top

About Author