Comisioanele prea mari impuse de eMag alungă retailerul Altex

Comisioanele prea mari impuse de eMag alungă retailerul Altex

După o prezență de mai bine de un an șu jumătate pe Marketplace cei de la Altex anunță că părăsesc platforma online. Motivul invocat sunt comisioanele mari impuse de eMag, lucru care îi obligă să crească prea mult prețurile.

Firma deținută de antreprenorul Dan Ostahie va renunța la colaborarea pe care o are cu platforma online eMag deoarece vrea să respecte promisiunea oferită clienților – “Cel mai mic preț din România”.

“Am luat decizia de a părăsi platforma markeplace eMag deoarece, în acest moment, creșterea comisioanelor ne face imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preț din România, o promisiune pentru ținerea căreia toți angajații Altex depun constant eforturi pentru optimizarea prin excelență în operațiuni și prin investiții inteligente în proiecte care cresc eficiența. Toate acestea fac ca Altex să fie o afacere profitabilă și sustenabilă și ne dau instrumentele care ne ajută să ne adaptăm modificărilor pieței prin propriile puteri, fără sprijin din partea statului, în timp ce arătăm soliditate în afaceri, consecvență și sustenabilitate în creștere și profit față de promisiunile făcute clienților nostri”, a precizat Florin David, director e-commerce Altex România.

Astfel, începând din 19 august clienții Altex vor putea achizițioan produsele dorite în oricare din cele 120 de magazine existente în țară și online pe platformele proprii.

Compania Altex a fost lansată pe piață în anul 1992 și în prezent este unul dintre cei mai mari angajatori privați din țară, având peste 4.000 de salariați.

 

Categories: National

About Author