Compania bistrițeană GMI Construct, controlată de familia Gorea, duce brandul BARRIER în Târgu Mureș

Compania bistrițeană GMI Construct, controlată de familia Gorea, duce brandul BARRIER în Târgu Mureș

După ce în urmă cu câteva luni a adus brandul BARRIER la Bistrița, antreprenorul Gabriel Gorea (Gevolt, Belgodi) a cumpărat licența și pentru județul Mureș, unde a și inaugurat, joia trecută, un showroom/magazin.

Locația din Târgu Mureș este strada Gheorghe Doja, nr. 129. BARRIER este concept nou pe piața autohtonă de producție a tâmplăriei din PVC și aluminiu, o companie cu acționariat 100% românesc, fondată de Adrian Gârmacea în 1995. De atunci, compania a investit în testarea produselor, în cercetare și inovație, dar și în perfecționarea continuă a oamenilor și proceselor de producție. „Viziunea BARRIER este aceea de a ajunge în primele trei opțiuni ale clientului în alegerea tâmplăriei pentru locuința sa, de a reprezenta cu succes elita vânzătorilor de profil din România, în care excelăm, și de a ne devolta ca echipă de profesioniști, de a deveni cei mai buni în domeniu” a spus, la inagurare, Doina Bejan, manager regional Barrier.

„Noi ne adresăm clienților care caută calitate. Am mai activat pe piața din Mureș și știu că în zonă oamenii caută calitatea. Este o oportunitate pentru noi, produsele fiind de calitate, fabrica la fel” a precizat și Gabriel Gorea, administratorul francizei (GMI Construct).

În anii următori, pe lângă extinderea prin reprezentanțe în fiecare județ din țară, BARRIER își propune să ducă produsele românești și în străinătate, dezvoltând linii de export în Italia, Belgia, Anglia, Franța și Olanda.

Categories: Business in top

About Author