Comuna Căianu Mic a lansat licitația pentru modernizarea străzilor. Buget: 4,2 milioane lei

Comuna Căianu Mic a lansat licitația pentru modernizarea străzilor. Buget: 4,2 milioane lei

Comuna Căianu Mic a scos ieri la licitație lucrările de modernizare a câtorva străzi, la o valoare estimată de 4,24 milioane lei. Constructorii interesați vor depune ofertele până în 21 decembrie, iar lucrările vor fi demarate cel mai curând la primăvară.

Proiectul primarului Paul Știr a primit finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală și presupune reabilitarea și modernizarea a 7,3 km de străzi în satele Căianu Mic, Căianu Mare și Dobric. Criteriul principal de selecție a constructorului este prețul cel mai mic, însă capacitatea tehnică și profesională dovedite sunt de asemenea importante. Ofertanții trebuie să aibă experiență similară, făcând dovada că au executat în ultimii 5 ani lucrări de natura celor care fac obiectul contractului în valoare de cel puțin 4,2 milioane lei, valoare care se poate demonstra prin însumarea valorilor lucrărilor executate la nivelul a maximum 3 contracte.

Căianu Mic e topul comunelor din județ care au știut să profite de programele europene de dezvoltare, atrăgând în ultimii 5 ani investiții totale ce depășesc 10 milioane de euro.

Categories: Local

About Author