Comuna Căianu Mic atrage încă 14 mil. lei de la Guvern, pentru asfaltarea a 8,7 km de drumuri

Comuna Căianu Mic atrage încă 14 mil. lei de la Guvern, pentru asfaltarea a 8,7 km de drumuri

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, a semnat marți la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare pentru modernizarea a 8,7 km de drumuri, o investiție în valoare totală de 14 milioane lei.

Mai multe drumuri comunale vor fi asfaltate, printre care și “Tăul Căianului”, primul pas în mai vechiul proiect turistic pe care Primăria l-a gândit în zona lacului respectiv.

“Acest proiect de maximă importanță pentru comuna noastră, va fi finanțat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny’’ și prevede asfaltarea a 8,7 km de drumuri de interes local! Astfel, vor fi modernizate mai multe tronsoane de drumuri din fiecare localitate componentă comunei noastre! Ca exemplu, se va realiza accesul către obiectivul de interes local și nu numai, ,,Tăul Căianului”, se vor asfalta drumurile ,,Poduri” din Căianu Mic, drumul ,,Codrișoare” din Căianu Mare, drumul care va deservi și cimitirul din localitatea Dobric până la intersecția cu drumul comunal în zona centrală a localității Dobric. Se va realiza legătura localităților Căianu Mic și Căianu Mare prin zona ,,Calea Onii”, inclusiv constructia unui pod peste râul Ilișua, în zona sălii de sport! De asemenea, prin asfaltarea drumului, se va realiza și legătura localităților Ciceu-Poieni și Dobricel! După finalizarea procedurilor de achiziție publică, în cursul acestui an, vom începe lucrările de modernizare a drumurilor!” – a transmis Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*