Consiliul Județean aproape a dublat bugetul pentru reabilitarea a șase drumuri

Consiliul Județean aproape a dublat bugetul pentru reabilitarea a șase drumuri

A doua oară poate e cu noroc! Consiliul Județean a organizat în toamna acestui an o licitație pentru un proiect care prevede reabilitarea a șase kilometri de drum. Pentru că nu a fost depusă nicio ofertă, bugetul alocat acestui proiect a fost majorat.

Inițial, fondurile alocate pentru acest proiect au fost de 10,7 mil.lei însă se pare că nu a fost suficient și niciun constructor nu a fost interesat să repare cele șase drumuri județene. Ca să fie siguri că la a doua licitație vor fi depuse oferte, cei de la Consiliul Județean au mărit bugetul cu 8,7 mil.lei.

În proiect erau cuprinse șase drumuri județene care au neapărat nevoie de reparații. Este vorba despre tronsoanele: DJ 172E Lechința – Matei (7 km), DJ 173 Bistrița-Budacu de Sus (12km), DJ 172G Monaiu – Jelna (7 km), DJ 172G Orheiul Bistriței – Satu Nou (5 km), DJ 172E Lechința – DN 15A (4,5 km) și o porțiune din DJ 154C la Budacu de Sus.

Din bugetul alocat pentru acest proiect ar fi trebuit să fie reparat carosabilul, să fie trasate marcajele rutiere, să fie montați parapeți de protecție și stâlpișorii de dirijare și să fie refăcute acostamentele.

Ofertele pentru acest proiect pot fi depuse până în 4 noiembrie.

Categories: Local

About Author