Consiliul Județean licitează prin ANL construcția unui bloc cu 24 de apartamente pentru angajați

Consiliul Județean licitează prin ANL construcția unui bloc cu 24 de apartamente pentru angajați

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud construiește prin ANL (Agenția Națională pentru Locuințe) un bloc de locuințe pe strada Prundului, pentru angajații din subordine, o investiție de cca. 4 milioane lei.

 Proiectarea și execuția imobilului cu 24 de apartamente, care va fi amplasat pe str. Prundului 16E (lângă blocul pentru tinerii medici), au fost scoase la licitație. Ofertele trebuie depuse până la data de 1 octombrie. Blocul va avea un regim de înălțime P+3E+M. Având în vedere numărul mare de angajați ai Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și ai instituțiilor subordonate acestuia apare necesitatea construirii de locuințe de serviciu. La nivelul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și al instituțiilor subordonate există un număr de 60 de cereri pentru locuințe de serviciu” se arată în documentele justificative.

După finalizare, aceste locuințe vor fi proprietate publică a Municipiului Bistrița și vor fi administrate de Consiliul Județean. Conform legislației, apartamentele nu pot fi vândute.

Blocul destinat tinerilor medici relocați la Bistrița, este în plină construcție, executantul fiind compania Record.

Categories: Local

About Author