Consiliul Județean nu a găsit o firmă care să repare cu 10 mil.lei șase drumuri județene

Consiliul Județean nu a găsit o firmă care să repare cu 10 mil.lei șase drumuri județene

Pentru reabilitarea a șase drumuri județene, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a pus la bătaie 10,7 mil.lei. A fost pregătită și o licitație pentru desemnarea unei firme care să se ocupe de lucrări însă niciun constructor nu a fost interesat de acest proiect.

În proiect erau cuprinse șase drumuri județene care au neapărat nevoie de reparații. Este vorba despre tronsoanele: DJ 172E Lechința – Matei (7 km), DJ 173 Bistrița-Budacu de Sus (12km), DJ 172G Monaiu – Jelna (7 km), DJ 172G Orheiul Bistriței – Satu Nou (5 km), DJ 172E Lechința – DN 15A (4,5 km) și o porțiune din DJ 154C la Budacu de Sus.

Din bugetul alocat pentru acest proiect ar fi trebuit să fie reparat carosabilul, să fie trasate marcajele rutiere, să fie montați parapeți de protecție și stâlpișorii de dirijare și să fie refăcute acostamentele.

Licitația pentru alegerea firmei care să se ocupe de lucrări  nu a mai avut loc. În urmă cu câteva zile s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor însă niciun constructor nu a fost interesat de acest proiect.

“Această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere ofertă nu au existat ofertanți înscriși”, anunță cei de la Consiliul Județean.

Cel mai probabil procedura de licitație va fi reprogramată în speranța că vor exista constructori interesați să repare cele șase tronsoane de drum.

Categories: Local

About Author