Construcțiile au adus companiei FRASINUL un plus de 70% în 2021

Construcțiile au adus companiei FRASINUL un plus de 70% în 2021

Compania de construcții Frasinul a obținut venituri de 189,6 mil lei în 2021, o creștere de circa 70% față de anul anterior (111,6 mil. lei).

Profitul net realizat, în valoare de 5,9 mil. lei a fost și el unul dintre cele mai mari din istoria afacerii. Având astăzi aproape 250 de angajați, Frasinul a fost fondată în 1999 ca un business în domeniul forestier de către antreprenorul Traian Larionesi. În timp, afacerile din zona forestieră au fost mutate pe alte firme, Frasinul rămânând ca una dintre cele mai importante firme de construcții din județ.

Compania este angrenată în foarte multe lucrări, atât de infrastructură cât și civile. În plină construcție sunt noua Sală Polivalentă a bistrițenilor și cele trei terenuri de sport exterioare, la Unirea, o lucrare complexă, de dimensiuni mari, în valoare de cca. 80 milioane lei. Practic, sala, care urmează a fi finalizată în primăvara lui 2022, are 7350 mp și o capacitate de 2661 locuri. Lângă gigantul imobil, vor fi amenajate 475 locuri de parcare, inclusiv pentru autocare. Suprafața întregului complex sportiv va depăși 3 hectare. O altă lucrare de proporții contractată de FRASINUL este modernizarea cazarmei militare din Bistrița, o investiție 61,7 milioane lei, a Ministerului Apărării Naționale. Constructorul bistrițean a câștigat licitația în primăvara anului 2021. Printre alte lucrări mari ale companiei FRASINUL amintim modernizarea Tribunalui Bistrița-Năsăud, dar și construirea reprezentanțelor Registrului Auto Român (RAR) – în câteva județe ale țării. Lângă acestea se adaugă zeci de kilometri de drumuri și de infrastructură de utilități (apă și canalizare), din nou, în mai multe județe ale țării.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*