Coruțiu vrea să monteze la Fisherman’s un cort de 100.000 euro

Coruțiu vrea să monteze la Fisherman’s un cort de 100.000 euro

Proprietarul complexului Fishersman’s vrea să monteze un cort de 600 mp pe terenul situat între terasa restaurantului și scena de spactacole.

Construcția provizorie va avea structură de aluminiu și va fi fixată la nivelul solului printr-un sistem de ancorare de beton. Prin această investiție Vasile Coruțiu vrea să crească numărul de locuri de luat masa cu până la 280 de locuri.

“Menționez că aceasta este o construcție provizorie și va fi utilizată la diverse evenimente. În timpul utilizării, se menține copertina transparentă care acoperă și protejează de ploaie, iar lateralele transparente vor fi rulate și folosite numai în caz de vânt, ploaie, furtună”, anunță Vasile Coruțiu.

Omul de afaceri cere acordul de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud pentru a putea face invetiția de 100.000 euro.

Fisherman’s Resort se află la Colibița și are o zonă de plajă privată, o piscină sezonieră în aer liber și un centru fitness. De asemenea, proprietatea pune la dispoziție o recepție cu program non-stop, un restaurant și in loc de joacă pentru copii.

 

Categories: Business in top

About Author