Cristian Niculae: Toate școlile din Bistrița modernizate – proiectul meu pentru educație

Cristian Niculae: Toate școlile din Bistrița modernizate – proiectul meu pentru educație

Investițiile în infrastructura școlară sunt una dintre prioritățile candidatului social-democrat pentru Primăria Bistrița, Cristian Niculae. Acesta promite că nicio școală din municiăiu nu va rămâne nemodernizată și amintește că până în prezent au fost atrase fonduri europene de 36 mil. euro pentru modernizarea infrastructurii școlare.

În ultimii ani am demarat cel mai ambițios proiect de investiții în infrastructura școlară din Bistrița – 7 școli și 2 grădinițe sunt prinse în acest program de investiții.
1 grădiniță finalizată;  3 școli gimnaziale în curs de modernizare;
3 licee în curs de modernizare;
1 grădiniță modernizare – în faza de contractare.
“, explică viceprimarul Cristian Niculae.

Niculae promite că investițiile pentru modernizarea școlilor din Bistrița nu se vor opri aici și că Primăria Bistrița va atrage noi fonduri europene pentru astfel de lucrări.

Toate școlile din Bistrița modernizate este proiectul meu în domeniul educației. Au mai rămas de reabilitat și modernizat:
– Școala Generală Nr. 3;
– Liceul Sanitar;
– Liceul Tehnologic Agricol;
– Liceului Tehnologic Forestier!”
, a mai adăugat viceprimarul.

Niculae spune că autoritățile locale au în plan și construirea a 2 creșe și grădinițe în partea de jos a orașului, dar și reabilitarea și modernizarea a 2 grădinițe cu tradiție din Bistrița – Dumbrava Minunată din Parcul Municipal și Căsuța cu Povești de pe Str. Zimbrului.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*