Cu 1 mil. euro finanțare de la AFIR, Căianu Mic își rezolvă problema drumurilor agricole

Cu 1 mil. euro finanțare de la AFIR, Căianu Mic își rezolvă problema drumurilor agricole

Primăria Căianu Mic a primit o finanțare de 1 milion de euro, proiect depus prin AFIR, pentru modernizarea a 10 km de drumuri agricole de pe teritoriul comunei.

“Prieteni dragi, vă anunț cu bucurie că, proiectul nostru ,,Drumuri Agricole în Comuna Căianu Mic, Județul Bistrița-Năsăud’’, a fost aprobat la finanțare! Valoarea proiectului este de 1 mil euro, iar finanțarea va fi asigurată de Uniunea Europeană prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale! Astfel, prin acest proiect vor fi modernizați 10 km de drumuri agricole care vor deservi exploatațiile agricole de la nivelul întregii comune! Cu ajutorul acestor investiții, vom rezolva în integralitate principalele tronsoane de drumuri agricole din localitățile Căianu Mic, Căianu Mare, Dobric și Ciceu-Poieni!” – a transmis Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic.

Alte 9 localități sau comune din Bistrița-Năsăud au fost selectate și primesc finanțare prin fonduri europene, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, pentru crearea/ modernizarea infrastructurii de drumuri agricole: Budești, Chiuza, Ciceu-Giurgești, Miceștii de Câmpie, Monor, Runcu Salvei, Silivașu de Câmpie, Uriu și orașul Beclean.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*