Cu 11,6 mil. lei, ÎNDEMÂNAREA va face rețeaua de apă și canalizare din Tiha Bârgăului

Cu 11,6 mil. lei, ÎNDEMÂNAREA va face rețeaua de apă și canalizare din Tiha Bârgăului

Licitația pentru realizarea rețelei de apă și canalizare din Tiha Bârgăului a fost câștigată de Îndemânarea Prodcom. Compania a făcut cea mai bună ofertă din punct de vedere economic și a contractat lucrările cu 11,6 mil. lei. 

În proiect este prevăzută instalarea a 5681 ml. de conducte de aducțiune, 14499 ml. rețele de distribuție a apei potabile, 13854 ml rețele de canalizare menajeră, o stație de pompare SPA, 500 de rezervoare pentru înmagazinare apă și 9 stații de pompare apă uzată.

Rețeaua de apă și canalizare va fi introdusă în localitățile Tiha Bârgăului și Tureac, iar finanțarea pentru executarea lucrărilor este asigurată cu fonduri europene, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Îndemânarea Prodcom este unul dintre cei mai importanți constructori locali, cu afaceri de cca. 60 mil. lei în 2019 (o creștere de 70% față de anul anterior). Compania este deținută de familia Simionca, care derulează afaceri și în domeniul producției de agregate de balastieră și carieră, beton, asfalt, semifabricate din beton și, în curând, în domeniile confecțiilor metalice, prelucrărilor mecanice, producției de energie electrică și turism.

Categories: Business in top

About Author