Cu 2 mil.euro va fi modernizată stația de transformare din Prundu Bârgăului

Cu 2 mil.euro va fi modernizată stația de transformare din Prundu Bârgăului

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice “Transilvania Nord” caută o firmă specializată și autorizată care să facă lucrări de modernizare la stația de transformare din Prundu Bârgăului.

Bugetul alocat acestei lucrări este de 9,4 mil.lei (aproximativ 2 mil.euro), iar finanțarea este de la Uniunea Europeană.

Lucrarea presupune modernizarea echipamentelor primare și secundare și ar trebui finalizată în termen de 24 de luni de la data semnării contractului. Firma care se va ocupa de modernizarea stației de transformare din Prundu Bârgăului va trebui să ofere o garanție a lucrărilor de minim 36 de luni.

“Obiectivul principal al lucrării “ Modernizare Stația de transformare 110/20/6 kV Prundu Bârgăului, jud. Bistriṭa Năsăud ”, constă în creṣterea siguranței în alimentare, a calității energiei electrice distribuite, în special cu privire la continuitatea în alimentarea cu energie electrică, scăderea numărului ṣi duratei întreruperilor accidentale, micṣorarea pierderilor, creṣterea fiabilității echipamentelor energetice”, scrie într-o anexă a caietului de sarcini a proiectului de modernizare.

Stația de transformare din Prundu Bârgăului se află în apropiere de DN17 și a fost pusă în funcțiune în anul 1988.

Categories: Local

About Author