Cu 6,3 mil. lei Primăria Bistrița vrea să reabiliteze termic 9 blocuri

Cu 6,3 mil. lei Primăria Bistrița vrea să reabiliteze termic 9 blocuri

Primăria Bistrița a lansat astăzi o licitație pentru reabilitarea termică a unor blocuri de locuințe din municipiu. Bugetul alocat proiectului este de 6,3 mil. lei, bani cu care ar urma să fie izolate termic 9 blocuri. Licitația va avea loc în luna martie. 

Pe lista blocurilor care urmează să fie reabilitate termic au fost incluse următoarele: str. Mihai Eminescu – bl.4, str.Petru Maior – nr.2A, str.1 Mai – Bl.5, str. Intrarea Castanului – nr.4, B-dul Decebal – nr.18, B-dul Decebal – nr.20, str.Gheorghe Pop De Basesti –  nr.10, str.Imparatul Traian – nr.1 și B-dul.Decebal – nr.52.

“Lucrările de intervenție propuse pentru reabilitarea termică a acestor blocuri de locuințe, au ca scop reducerea cu minim 40% a consumului de energie pentru încălzirea locuințelor și atingerea unui consum specific de energie pentru încălzire sub 100 kwh/mp/an, pentru zona climatică specifică municipiului Bistrița”, scrieîn proiect.

în total, în cele 9 blocuri de locuințe sunt 237 de apartamente. Ofertele pentru ducerea la bun final al proiectului se ot depune până în 9 martie, când va avea loc și licitația.

Categories: Local

About Author