Cu mai mulți bani, licitația pentru reabilitarea termică a spitalului din Năsăud va fi reluată

Cu mai mulți bani, licitația pentru reabilitarea termică a spitalului din Năsăud va fi reluată

Pentru că la prima licitație nu a fost depusă nicio ofertă, reabilitarea termică a Spitalului Orășenesc “George Trifon” va fi reluată. De această dată bugetul alocat acestui proiect este mai mare cu jumătate de milion de lei. 

Spitalul Orășenesc “George Trifon” din Năsăud este singurul spital din județ rămas fără reabilitare termică. Conducerea unității spitalicești a primit anul acesta finanțare europeană pentru a rezolva această problemă și chiar a organizat o licitație pentru atribuirea lucrărilor însă proiectul nu a fost adjudecat de niciun constructor pentru că nu a fost depusă nicio ofertă.

Licitația va fi reluată, de această dată termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 31 decembrie 2019. Bugetul, care la prima licitație a fost de 2,5 mil. lei fără TVA, este de această dată puțin mai mare 2,93 mil. lei fără TVA.

Obiectivul general al proiectului constă în eficientizarea energetică și reabilitarea termică a Spitalului Orășenesc “George Trifon” din Năsăud, jud. Bistrița-Năsăud, în vederea conformării cu cerințele minime de performanță energetică ale clădirilor și în vederea creșterii confortului pacienților și a personalului medical”, scrie în caietul de sarcini al acestui proiect.

Cu cei aproape 3 mil.lei (fără TVA) ar urma să fie făcut proiectul tehnic, să fie elaborate detaliile de execuție, să fie obținute documentațiile tehnice pentru avize, acorduri și autorizații și să fie executate lucrările de anvelopare termică.

Categories: Local

About Author