Cu pierderi mari în 2019, Crama LILIAC și-a crescut consistent vânzările în online

Cu pierderi mari în 2019, Crama LILIAC și-a crescut consistent vânzările în online

Crama LILIAC, parte din podgoria Lechința, s-a adaptat situației de pandemie crescând semnificativ vânzările în online, a spus, pentru zf.ro, Miron Radic, CEO al amb Wine Company, compania din spatele brandului de vinuri.

“Cea mai mare provocare de anul acesta pentru industria viticolă a fost lipsa predictabilităţii din cauza evoluţiei noului coro­navirus, producătorii de vinuri având stabilite planuri pe termen lung, pentru mai multe sezoane şi chiar pe perioade de zeci de ani”, spune Miron Radic, CEO al Cramei Liliac.

Anul trecut, compania amb Wine Company, care operează businessul Cramei Liliac, a avut o cifră de afaceri de 7 milioane de lei, dar și o pierdere de 2,7 mil. lei. De altfel, ultimii 5 ani fiscali au fost pe minus pentru producătorul de vinuri, valorile negative fiind între 2,7 și 5,4 mil. lei anual.

Compania e deținută 100% de AMB PROPERTY DEVELOPMENT CYPRUS LTD, dar în spatele acesteia se află austriacul Alfred Beck, pasionat de vinuri, cu afaceri mari în agricultură și imobiliare.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*