Cum arată casa de 1 mil. de euro a antreprenorului Ioan Moldovan, scoasă acum la vânzare

Cum arată casa de 1 mil. de euro a antreprenorului Ioan Moldovan, scoasă acum la vânzare

Una dintre cele mai frumoase case din Bistrița, aparținând familiei antreprenorului Ioan Moldovan (Agro-Invest-Combis-Coroana de Aur), este scoasă acum la vânzare pentru suma de 990.000 de euro.

Situat într-o zonă ultracentrală (str. Păcii), imobilul are o suprafață desfășurată de 490 mp, iar terenul pe care se află proprietatea are 925 mp.

“ImobRapid vă propune spre vânzare în exclusivitate o deosebită proprietate, în zona ultracentrală, cu finisaje excepționale, complet mobilată și utilată. Detaliile fac ca această casă să fie una specială. (…) Casa este compusă din: Demisol – cramă, bucatărie, baie, centrală, pivniță, jacuzzi și o camera prevăzută pentru sala de fitness; Parter: living, bucătărie, birou, hol, baie; Etaj: 3 dormitoare, 3 băi, 1 dressing; Plus 2 garaje.” sună anunțul agenției imobiliare care se ocupă de vânzare.

Imperiul construit de familia Moldovan – în turism și industria cărnii – se clatină serios în această perioadă, cu o parte din firme aflate în insolvență și cele mai multe active scoase la vânzare pentru a plăti datoriile către creditori. În acest an, au au fost vândute mai multe spații comerciale și hotelurile Codrișor și Dracula. Datoriile totale din tabelul creditorilor în dosarul Agro-Invest-Combis-Coroana de Aur depășesc 100 mil. lei.

Vânzarea locuinței nu are însă legătură cu datoriile firmelor, spun sursele BistritaBusiness. Imobilul este întăbulat pe persoană fizică și vânzarea lui are o motivație personală la mijloc.

Detalii ale anunțului de vânzare legat de casă, AICI:

https://www.storia.ro/oferta/proprietate-unica-in-bistrita-casa-in-zona-ultracentrala-IDkjQr.html

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*