Cum va arăta baza sportivă și de agrement promisă de Primărie în locul fabricii Mecanica

Cum va arăta baza sportivă și de agrement promisă de Primărie în locul fabricii Mecanica

Ioan Turc promite bistrițenilor că vor avea în locul vechii baze sportive a fabricii Mecanica, o bază sportivă și de agrement cu bazine de înot, tobogane, saune, iar în jurul ei, piste de alergare și terenuri de volei și minifotbal. 

Municipalitatea e în procedură pentru achiziționarea terenului care a aparținut fabricii Mecanica, cu o suprafață de 3,3 hectare, pe care intenționează să construiască un parc sportiv și de agrement. Ioan Turc a mai precizat la AS TV că obiectivul său este ca primăria să investească în sportul de masă și în alte câteva sporturi de interes pentru bistrițeni. 

”Noi avem un centru olimpic de tenis de masă. Am discutat cu domnul Cristian Romanescu, președintele Federației Române de Tenis de Masă, pentru a ne implica în dezvoltarea acestui centru olimpic. Îmi doresc un bazin de înot olimpic de înot la Bistrița și am făcut discuții la Guvern și CNI. Eu cred, pentru că sunt o fire optimistă și mă consider un om bătăios, așa că eu cred că vom obține finanțare pentru acest lucru și atunci categoric că vom putea dezvolta și înotul ca și ramură sportivă.” a mai spus Turc.

Primarul a reamintit că a trimis solicitări tuturor școlilor să își deschidă bazele sportive celor care vor să alerge, să joace fotbal și să le pună la dispoziție cu titlu gratuit.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*