Curs gratuit de Marketing Online la Hotel Metropolis

Curs gratuit de Marketing Online la Hotel Metropolis

La Hotel Metropolis va avea loc mâine, începând cu ora 17.00, un curs gratuit de Marketing Online. Timp de 3 ore, unul dintre cei mai cunoscuți experți în marketing, Călin Biriș, îi va învăța pe participanți cum să pună  bazele unui marketing online bine organizat și eficient și cum să dețină controlul comunicării online pentru a-și crește afacerea.

“Poate ai un produs sau serviciu excelent, însă nu ai strategiile sau tacticile de Marketing Online corecte. Ai depus deja eforturi semnificative, dar cumva, rezultatele au întârziat să apară. Lucrurile se schimbă permanent în Marketing Online, iar pentru că viziunea mea este să ajut afacerile să folosească cu adevărat puterea online-ului, te invit la o sesiune LIVE în care vom dezbate la obiect, provocări din industrie”, transmite Călin Biriș.

În cadrul evenimentului vor fi abordate mai multe tematici:

  • Cum arată piața de comerț online din România
  • 3 lucruri esențiale pentru a câștiga mai mulți clienți din online
  • Cum alegi canalele de publicitate potrivite și în ce ordine să le folosești pentru a avea maximul de impact pentru a-ți crește afacerea eficient și profitabil
  • Cum stabilești bugetul de promovare și Marketing Online + oportunități de finanțare
  • Topul Social Media și al website-urilor cele mai accesate de către români
  • Studii de caz: exemple de bune practici în Marketing Online

Participarea la eveniment se face pe baza unei înscrieri online. Cei care vor să fie prezenți la cursul susținut de Călin Biriș se pot înscrie AICI.

Categories: Life & Style

About Author