DATACOR a recrutat un super director financiar (CFO), cu experiență în TAPARO și grupul TERAPLAST

DATACOR a recrutat un super director financiar (CFO), cu experiență în TAPARO și grupul TERAPLAST

Compania românească Datacor, integrator de soluții pentru infrastructuri inteligente, care urmează să deschidă o fabrică de fibră optică în Parcul Industrial de la Sărata, a numit-o pe Eniko Edit Orban în funcția de CFO (Chief Financial Officer).

Din poziția de CFO, Edit Orban îi va raporta direct lui Bogdan Bilegan, CEO și Co-fondator Datacor.

Anterior acestei numiri, Edit Orban a ocupat timp de aproape 3 ani funcția de CFO în cadrul Taparo, unul dintre cele mai mari grupuri din industria de mobilă de pe plan local, unde a condus departamentul financiar al companiei. Înainte de Taparo, a ocupat timp de 5 ani funcția de Director Financiar în cadrul TeraSteel, lider în România pe piața panourilor termoizolante. De asemenea, Edit Orban a dobândit o experiență de 10 ani în diverse funcții de conducere în cadrul companiei Teraplast Bistrița, dintre care 4 ani ca CFO al celui mai mare procesator de PVC din România și unul dintre cei mai importanți producători de materiale pentru piața construcțiilor și instalațiilor.

Numirea noului CFO marchează începerea unui nou capitol pentru compania Datacor, care a comunicat recent planurile pentru expansiunea internațională a soluțiilor de comunicații produse la fabrica de la Bistrița.

În 2020, Datacor a înregistrat venituri de 45 mil. lei (9,2 mil. euro), în ușoară creștere față de 2019, care a fost un an cu performanțe istorice pentru companie.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*