DATACOR deschide birouri în Germania pentru a ataca mai ușor piața telecom de acolo

DATACOR deschide birouri în Germania pentru a ataca mai ușor piața telecom de acolo

Compania bistrițeană DATACOR, integrator de soluții pentru infrastructuri inteligente, pregătește deschiderea unor birouri în Germania, pentru a ataca frontal piața telecom de acolo.

Datacor a investit 1,25 milioane de euro în construcția unei fabrici de elemente de conectică fibră optică la Bistrița (în Parcul Industrial) și continuă angajările pentru a începe producția, moment estimat la finalul lui martie 2021. De asemenea, Datacor a alocat peste 800.000 euro pentru dezvoltarea unui centru logistic regional la Bistrița, pe care îl va inaugura tot anul acesta.

“În contextul unei digitalizări accelerate a Europei, proces care a luat avânt în anul trecut, credem că suntem foarte bine poziționați cu produsele și serviciile noastre. Stăm bine și pe piața românească, dar alegem să ne extindem dincolo de granițe, într-un moment care reprezintă o oportunitate. În Germania, avem deja mulți parteneri și este o piață care va exploda, în condițiile în care își propune ca până în 2026 conectările prin fibră optică să crească cu peste 700%” – a spus Bogdan Bilegan, CEO Datacor, într-o emisiune transmisă ieri de profit.ro.

Datacor a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 9,2 mil. euro, în creștere față de 2019 (8,8 mil. euro).

Categories: Brands, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*