Datoriile Dan Steel Beclean s-au dublat, la peste 7 mil.lei

Datoriile Dan Steel Beclean s-au dublat, la peste 7 mil.lei

Compania condusă de antreprenorul Vasile Dan are tot mai multe probleme. După ce a întregistrat minusuri la capitolul profit și are și un proces deschis pentru intrarea în insolvență, Dan Steel Beclean acumulează datorii tot mai mari.

Firma cu sediul în Beclean înregistra în primul trimestru al acestui an datorii de 3,8 mil.lei. Raportul celui de-al doilea trimestru din 2019 nu arată deloc bine pentru Dan Steel Beclean care aproape că și-a dublat datoriile către bugetul de stat, ajungând la 7,3 mil.lei.

În ultimii ani, Dan Steel Beclean a cam intrat la apă, raportând la Ministerul de Finanțe afaceri tot mai mici și profit în scădere. Dacă în 2008, compania beclenară rula afaceri de 243 mil.lei, în anul 2018 cifra de afaceri scădea la 138 mil.lei. Anul 2018 a fost extrem de prost pentru producătorul de sârmă, plase de sârmă și cuie care a raportat minus 17 mil.lei la capitolul profit.

Vasile Dan deține compania din Beclean dar și Dan Steel Group Negrești Oaș. Cele două firme au fost atacate în instanță, o firmă din Bosniași Herțegoniva cerând intrarea acestora în insolvență. Prima înfățișare în acest dosar va avea loc peste două zile.

Categories: Business in top

About Author