De ce a refuzat Florin Urîte jobul de secretar de stat la Economie?

De ce a refuzat Florin Urîte jobul de secretar de stat la Economie?

Liberalul Florin Urîte a refuzat jobul de secretar de stat în Ministerul Economiei pentru a-și finaliza proiectele începute în mediul privat, la RCB Electro, unde este director de Marketing/Dezvoltare.

“La experiența pe care o am nu se pune problema de teamă. Nu m-aș fi temut nici de funcția de ministru, până la urmă, dar pentru mine este foarte important să mă țin de cuvânt față de oamenii de la RCB Electro, cu care am pornit pe un drum bine definit, cu etape și ținte! Derulăm niște proiecte foarte importante pentru companie și trebuie să fiu în mijlocul lor. Sper că în viitor vor mai fi ocazii, dar pe moment, oricât de onorat sunt de nominalizare, am fost nevoit să refuz” – a declarat, pentru BistritaBusiness.ro, Florin Urîte.

Potrivit acestuia, filiala județeană a PNL are resursa umană necesară ca să acopere posturile din Guvern care au apărut în urma negocierilor coaliției. “Analizăm niște nume interesante, chiar azi reluăm discuțiile, veți vedea, vom trimite oameni de calitate, care să ne reprezinte cu cinste acolo și să ajute județul Bistrița-Năsăud din noua lor postură!” – a mai spus Urîte.

În urma negocierilor din coaliție, PNL Bistrița-Năsăud trebuie să propună nominalizări pentru un post de secretar de stat în Ministerul Economiei (ori pe zona industriei de apărare, ori pe resurse minerale), un post de consilier guvernamental în Cabinetul premierului și un post la conducerea Agenției Naționale Antidoping.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*