DEDEMAN Bistrița demolează și se extinde pe terenul din apropiere

DEDEMAN Bistrița demolează și se extinde pe terenul din apropiere

Dedeman a decis să se extindă la Bistrița cu noi depozite și spații de parcare, în dreapta complexului actual. Compania a angajat un demolator care a ras, săptămâna trecută, scheletul de beton care odinioară facea parte din Mecanica.

Terenul respectiv și scheletul de clădire (la intrare pe Str. Industriei, de sub Pasarelă) au fost la vânzare în ultimii ani, însă Dedeman nu a găsit cumpărător. Cei câțiva dezvoltatori imobiliari care s-au interesat de proprietatea respectivă au dat înapoi considerând că fosta fabrică nu poate fi transformată în apartamente, structura de rezistență fiind foarte slăbită. În aceste condiții, prețul cerut de Dedeman era prea mare.

Între timp, Dedeman și-a reconsiderat poziția față de respectiva proprietate și a decis să o păstreze și să extindă acolo complexul actual. Sunt zile în care parcarea curentă a retailerului este efectiv sufocată, iar amenajarea terenului de lângă ar rezolva această problemă.

 

Magazinul Dedeman din Bistrița a fost deschis în 2012, în urma unei investiții ce a depășit 10 mil. de euro. Grupul Dedeman aparține fraților Pavăl din Bacău și rulează afaceri de aproape 2 mld. euro.

Categories: Business in top

About Author