Deloitte a asistat grupul TeraPlast în vânzarea diviziei de oţel către grupul Kingspan

Deloitte a asistat grupul TeraPlast în vânzarea diviziei de oţel către grupul Kingspan

Cel mai mare producător de materiale de construcții din România, grupul Teraplast, a fost asistat la vânzarea diviziei de oțel de Detoitte România. Divizia de oțel a fost vândută grupului irlandez Kingspan, lider global ider global în industria materialelor de termoizolare şi de anvelopare a clădirilor, listat la Euronext Dublin şi la Bursa de Valori din Londra, care era deja prezent în România. 

Valoarea diviziei vândută a fost evaluată la 410. mil. lei, iar prețul final va fi stabilit prin ajustarea acesteia cu datoriile nete și capitalul de lucru. Tranzacția presupune întreaga participație pe care producătorul de materiale de construcții o are în fabricile de panouri termoizolante din România și Serbia și a producătorului de țiglă metalică Wetterbest.

Deltoitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale de pe piața din România și prestează, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, servicii de consultanță fiscală, servicii juridice, servicii de consultanță și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii externalizate și consultanță în tehnologie și alte servicii adiacente prin intermediul a peste 1700 profesioniști. 

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*