DIVINE B9DY din Bistrița, ales nr. 1 în topul centrelor de remodelare corporală din România (P)

DIVINE B9DY din Bistrița, ales nr. 1 în topul centrelor de remodelare corporală din România (P)

DIVINE B9DY-MP din Bistrița a primit titlul de cel mai bun centru de remodelare corporală și terapie din România, acordat de organizația Fitness Wellness Spa & Beauty Academy pe baza voturilor acordate de clienți.

În același timp, co-fondatoarea DIVINE, Dana Munte Pop, a fost desemnată la aceeași categorie managerul anului 2021.

Centrul de înfrumusețare al soților Munte Pop, aflat în clădirea Shopping Center, a fost înființat în 2019 și de la început a atras ochii celor care investesc în look-ul lor, pentru că a adus aparatură profesională de ultimă oră. “Noi am locuit în străinătate mulți ani și ne-am intersectat acolo cu acest gen de afacere. Când am revenit acasă, am știut exact ce trebuie să facem și ce echipamente să cumpărăm. Noi practic garantăm rezultate clienților serioși, care se țin de program și de sfaturile noastre. Și asta se vede și în distincția primită recent” explică Dana.

Cu un nucleu important de clienți format, cei doi antreprenori au deschis centre similare în Năsăud (2020) și, mai nou, în Prundu Bârgăului.

O procedură foarte căutată deja de clienți este criolipoliza – adică procesul de pierdere a grăsimilor corporale prin înghețare, non-invaziv, fără durere, cu rezultate în timp record.

Alte proceduri căutate sunt LPG, adică tonifierea pielii pentru combaterea celulitei și a vergeturilor, sau WaveShock, care sparge celulita cu ajutorul șocurilor de ultrasunete. Un alt echipament-minune al centrului remodelează corpul (tonifiază, arde grăsimile) prin electromagnetism.

Câteva achiziții recente ale celor de la DIVINE sunt Jordi Shape, ultima invenție în domeniul remodelării corporale, unic în România la această oră, aparatul Wellashape 10 (LPG) și lipolaserul – toate cu rolul de a contura corpul și de a elimina celulita.

Centrul mai oferă servicii de epilare cu laser diode, tratamente cu laser pentru vinișoare sparte, proceduri de detoxifiere prin împachetări cu ciocolată sau cafea, tatuaje cosmetice, pensat, vopsit, tratamente de curățare facială (BBGlow – efect de fond de ten, Plasma Pen, Hyaluron Pen etc). Serviciile de masaj profesional (terapeutic, de relaxare, anticelulitic) sunt și ele în topul căutărilor la DIVINE, iar din luna octombrie centrul va oferi și consultanță în nutriție. (P)

Contact: 0740.932.564 / Str. Republicii nr 2, etaj 1

https://www.facebook.com/Centrul-de-Remodelare-Corporala-si-Terapie-Bistri%C8%9Ba-110746994158162

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*