Doi bistrițeni au creat RUBO, locul unde cel mai dulce vis devine realitate

Doi bistrițeni au creat RUBO, locul unde cel mai dulce vis devine realitate

Doi tineri antreprenori din Maieru muncesc șapte zile din șapte cot la cot cu cei șase angajați ai lor pentru a satisface pofta “de dulce” a locuitorilor din zonă. Ingredientul-surpriză al cofetăriei RuBo? Pasiunea!

Trăim într-un secol în care toată viața noastră este pe repede înainte. Nu mai avem timp să simțim sau să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții. Dar din când în când, căutăm să simțim acea senzație unică din copilărie și de cele mai multe ori ni se face poftă de o prăjitură. Și nu de orice fel de prăjitură. Acel dulce care nu conta dacă este cu ciocolată, cocos sau alte minunății, ci avea câteva ingrediente speciale: dragoste, pasiune, suflet.

Din păcate, nu mereu putem să ne luăm o pauză ca să dăm o fugă până la casa părintească, iar multe dintre cofetăriile pe care noi le știm nu au acel gust mult dorit. Și așa se întâmplă să rămânem doar cu pofta.

Mai puțin oamenii din localitatea Maieru, județul Bistrița-Năsăud. De mai bine de un an, o familie care știe importanța unui desert gustos a riscat totul pentru a deschide o cofetărie care să bucure sufletul localnicilor, mai ales că localitatea ducea lipsa unui asemenea local. Cofetăria RuBo este micul lor “copilaș” care pe zi ce trece se face din ce în ce mai mare.

Raluca și Vlad Borș sunt antreprenorii cu suflet de copil, gata să creeze cele mai uimitoare dulciuri, de la clasica Amandină până la torturi impresionante care să ofere un farmec aparte petrecerilor. Dorința de a reuși a celor doi a condus la deschiderea primei cofetării în anul 2019. Deși pare un nume ales aleatoriu, numele cofetăriei “RuBo” reprezintă o îmbinarea a numelor celor doi: Rus, numele de domnișoară al Ralucăi și Borș, numele lui Vlad.

Dar pasiunea pentru cofetărie nu se oprește doar la numele ales pentru micuța lor firmă. Cei doi soți lucrează cot la cot cu cei 6 angajați pentru a le oferi clienților experiențe de neuitat. Raluca lucrează în acest domeniu de 12 ani și toată experiența acumulată o ajută să conducă această afacere. Vlad este omul pe care vă puteți baza pentru cele mai interesante și deosebite decorațiuni de torturi.

Munca în familie, nu mai poate fi numită muncă dacă există pasiune și înțelegere. Bucuria din bucătărie se transpune și în produse, fapt resimțit de clienții care au parte de acel ingredient secret din copilăria lor.

,,Daca vorbim de un business strict ca al nostru, sfatul meu este următorul: dacă nu este cu adevărat pasionat de ceea ce vrea să facă, mai bine să nu o facă. 

Din punctul meu de vedere, energia pasiunii pe care o transmitem noi prin fiecare produs este elementul cheie al succesului nostru. Dacă vei gândi lucrurile strict financiar, trecând pasiunea pe locul 2, 3 atunci sigur nu discutăm despre modelul nostru.

Piața se cerne ușor, ușor, clienții devin selectivi și apreciază calitatea. Nu mai sunt anii ‘90 când cumpărau în necunoștință de cauză orice, preocuparea pentru calitatea vieții a crescut și implicit procuparea pentru calitatea a ceea ce consumă. Dar afacerile care oferă calitate, în domeniul nostru mă refer, vor rezista în timp”- a spus Raluca Borș, pentru BistrițaBusiness.ro.

Viața este plină de surprize, dar nu întotdeauna plăcute. Tocmai de aceea, trebuie să ne răsfățăm ori de câte ori avem ocazia. Și cum putem să o facem mai bine dacă nu cu o prăjitură ca la mama acasă?

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*