Doi bistrițeni au deschis NUBIA – salonul care duce în altă ligă serviciile de înfrumusețare

Doi bistrițeni au deschis NUBIA – salonul care duce în altă ligă serviciile de înfrumusețare

Cel mai modern salon de înfrumusețare din Bistrița – NUBIA the Beauty Lounge – a fost inaugurat duminică după-amiaza, în clădirea Shopping Center de pe B-dul Republicii. Cei doi proprietari, soții Morar, au investit aproape 200.000 euro în afacerea lor și, în ciuda contextului actual cauzat de pandemie, au încredere maximă că vor reuși.

“O femeie care se îngrijește și se respectă nu va renunța niciodată la serviciile de înfrumusețare, pe acest adevăr mizăm noi!” răspunde Nicola la întrebarea: <<Cum de ați avut curaj, dată fiind situația?>>

Cu experiență de peste 5 ani în acest domeniu, Nicola și-a dorit mereu propriul salon, care să se distingă prin servicii de calitate, dar și prin eleganță. Proiectul NUBIA a fost desfășurat cu pași minuțioși încă de la start. Semantic, “Nubia” este numele unei flori rare, dar și al unei vechi regiuni din Egipt, unde se spune că e locul de origine al marilor faraoni și al luxului. Așadar, numele afacerii a fost ales cu un sens, acela de a poziționa salonul direct în categoria celor de lux, categorie care, de altfel, nu exista până acum în Bistrița.

“Vom fi diferiți, am creat aici o oază de relaxare, nu doar un super centru de înfrumusețare!spune Nicola încrezătoare.

Cei doi investitori au început prin achiziția unui spațiu generos (105 mp) în Shopping City (la etajul II), o poziție centrală, într-un un imobil frumos. A urmat renovarea radicală a spațiului, cu ajutorul unui designer renumit din Cluj-Napoca. A venit apoi momentul dotării cu mobilier, decoruri și echipamente de ultimă generație, toate după un plan bine stabilit. Apoi, formarea echipei de specialiști.

“Când vine vorba despre echipamente, un capitol finanțat printr-un proiect Start-Up Nation, am reușit achiziția celor mai inovative dintre ele, avem chiar câteva premiere în Bistrița. De pildă, avem cel mai modern aparat pentru epilare definitivă, apărut în Europa în acest an, e ultimul nivel în materie. Mai avem un aparat pentru bronzarea organică – o noutate absolută în Bistrița – adică alternativa sănătoasă la echipamentele clasice de bronzat, bazat pe o soluție ce conține apă și zahăr. Dincolo de acestea, avem toată gama de servicii clasice: cosmetică, tratamente faciale, extensii de gene, pensat, vopsit, make-up, manichiură, pedichiură, coafor. Dar promitem cu totul un alt nivel!” spune Nicola.

Tarifele aplicate de salonul NUBIA, promoțiile curente dar și alte informații utile există pe website-ul  www.nubiabeauty.ro sau pe pagina de Facebook – Nubia The Beauty Lounge.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*