Doi bistrițeni prind aripi cu un business unic în domeniul remodelării corporale

Doi bistrițeni prind aripi cu un business unic în domeniul remodelării corporale

Cel mai bine cotat business din județ în domeniul remodelării corporale, cu unele proceduri unice în România, a împlinit un an de la inaugurare, iar proprietarii lui, Daniela și Olimpiu Munte Pop, spun că succesul este peste așteptări! Povestea lor de antreprenori începe însă în Irlanda, în urmă cu 5-6 ani!

În perioada 2015-2019, salonul Danielei din Dublin, deschis în propria-i casă, era printre cele mai vizitate de românii care trăiesc în Irlanda. Bistrițeanca, după ce a urmat acolo mai multe cursuri de specializare, își construise un renume, oferind o gamă largă de servicii de înfrumusețare și remodelare corporală. Decizia de a se întoarce acasă, la Bistrița, influențată decisiv de apariția unui copilaș, nu a însemnat însă finalul afacerii, cum s-ar fi întâmplat în 99% din cazuri. Cu o determinare ieșită din comun, Daniela și-a mutat, practic, business-ul din Dublin la Bistrița și și-a pus în cap că va reuși și aici!

“Ne-am întors anul trecut și la câteva luni am deschis Centrul de Remodelare Corporală Bistrița. O parte din echipamente le-am adus din Irlanda, o parte le-am achiziționat de aici. Primele luni au fost foarte dificile, până ne-am creat un nucleu de clienți stabili, însă după ce am reușit asta, afacerea a prins aripi. Oferim, practic, rezultate garantate în procedurile noastre și avem echipamente pe care nu multe saloane din România le au, spune Daniela Munte Pop.

Aproape concomitent cu salonul din Bistrița, soții Munte Pop au deschis și Centrul de Remodelare Corporală Năsăud, într-un oraș unde practic nu exista concurență la acea oră. La aproape un an distanță de la acel moment, salonul din Bistrița a fost relocat în Shopping City, pe B-dul Republicii, într-un spațiu generos, frumos amenajat, cu un vad foarte bun.

“Mutându-ne aici, am trecut practic la un alt nivel. Serviciile noastre sunt foarte apreciate și era momentul să oferim clienților noștri și un ambient pe măsură, într-o zonă ultracentrală” explică Daniela.

Ce este atât de special însă la cele două saloane ale familiei Munte Pop?

Una dintre procedurile cele mai căutate de bistrițenii care investesc în aspectul lor fizic este criolipoliza, adică procesul de pierdere a grăsimilor corporale prin înghețare, non-invaziv, fără durere, cu rezultate în timp record.

“Avem un aparat foarte performant, iar intervenția se face o dată pe lună. Rezultatele apar imediat: avem clienți care au pierdut 4-6 cm în talie după prima intervenție. Prețul pentru o astfel de procedură este rezonabil: vă dau un exemplu, o persoană ce poartă mărimea S la haine teoretic are nevoie de un singur aplicator (pe o singură zonă), iar prețul intervenției e de 150 lei. Dacă e nevoie de două aplicatoare, prețul total e 240 lei, iar pentru patru aplicatoare, prețul e 400 lei. După cum vedeți, prețurile nu sunt mari, iar pentru rezultate garantez personal! spune Daniela.

O a doua procedură foarte căutată este LPG, adică tonifierea pielii pentru combaterea celulitei și a vergeturilor. Aici, echipamentul procedează pe dos față de criolipoliză, adică pe bază de căldură. Suprafața corpului tratată este încălzită cu un vacuum la 60%, stimulându-se astfel colagenul. Prețul unei ședințe săptămânale este de 120 lei, pachetul de 6 ședințe este 600 lei, iar cel de 10 ședințe de 800 lei.

Un echipament unic în Bistrița, poate chiar în România, este cel care remodelează corpul (tonifiază, arde grăsimile) prin electromagnetism. Practic, anumite studii spun că o procedură de o oră cu acest aparat echivalează cu 6 ore de gimnastică. Procedura are un impact mare asupra mușchilor, inducând chiar febra musculară specifică mersului la sală. Vorbim și aici de o ședință / săptămână, iar prețul este 120 lei, pachetul de 10 ședințe fiind 1000 lei.

O altă procedură căutată insistent este epilarea cu laser diode. Saloanele Danielei au în dotare ultimul model de aparat în domeniu, pe bază de răcire, care practic nu oferă niciun disconfort clienților. Rezultatele apar de la prima ședință.

WaveShock este, din nou, un echipament unic în Bistrița: sparge celulita cu ajutorul șocurilor de ultrasunete.

Salonul mai oferă tratamente cu laser pentru vinișoare sparte, aducându-le pe acestea din urmă la culoarea pielii, cu ajutorul unui fascicul de lumină cu infraroșu.

Rolul scoicii cu infraroșu și hidromasaj, un alt echipament inovativ, este de a activa detoxifierea, prin împachetări cu ciocolată sau cafea, la o temperature a corpului de 60 de grade.

Centrele Danielei Munte Pop mai oferă tratamente faciale de orice tip, inclusive tatuaje cosmetice.

Beneficiind de cursuri solide de specializare, soții Munte Pop au făcut însă pasul și spre medicina alternativă. Daniela este acum expert in terapia Bowen, o metodă celebră de tratare holistică, bazată pe forța de auto-vindecare pe care o are organismul uman atunci când este relaxat și ajutat din exterior. Olimpiu, la rândul lui, a devenit specialist în masaj terapeutic, masaj somatic, masaj anticelulitic, în reflexoterapie sau, mai nou, în terapia Yumeiho (o artă medicală japoneză, de mare succes la nivel mondial).

Cei doi tineri antreprenori, care în paralel cu cele două saloane operează și o patiserie, se simt foarte încrezători în forțele lor. “Alergăm toată ziua între cele trei mici afaceri, timpul este de multe ori prea scurt. Noi asta am învățat însă în Irlanda, să muncim de dimineața până seara, iar când o faci cu pasiune, cu pricepere și ești într-o piață bună, nu ai cum să nu reușești. Desigur, perioada aceasta cu pandemie și restricții ne-a încetinit puțin creșterea, însă businessul nostru principal este într-un domeniu de mare viitor. Tot mai mulți români au început să investească în aspectul lor fizic și să urmeze diverse tratamente și proceduri, lucruri complet firești și la ordinea zilei în Occident. Acum se întâmplă și la noi, motiv pentru care rămânem foarte optimiști” a mai spus Daniela. (P)

CONTACT LINK:

Centrul de Remodelare Corporală

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*