Doi parlamentari bistrițeni și-au donat indemnizațiile celor din linia întâi

Doi parlamentari bistrițeni și-au donat indemnizațiile celor din linia întâi

Deputații Daniel Suciu (PSD) și Cristina Iurișniți (USR) au ales să îi ajute pe cei din linia întâi și și-au donat indemnizațiile de parlamentari Spitalului Orășenesc Năsăud și respectiv Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Deputatul social-democrat Daniel Suciu a donat 10.000 lei Spitalului Orășenesc “DR. George Trifon”.

Am tot fost provocați zilele acestea… să ne aducem aminte de trecut. Doar că acum este vorba despre prezentul și viitorul nostru. Și sănătatea noastră, a tuturor. Trăim cu toții cea mai mare provocare a ultimilor mulți, foarte mulți ani și da, e nevoie de solidaritatea tuturor. Așadar, nu poze din tinerețe, ci indemnizația pe o lună pentru medicii de la Spitalul Năsăud, pentru echipamentele de care au nevoie toți de pe Valea Someșului. Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine peste toate!”, a deputatul Daniel Suciu.

Reprezentanta USR în Parlamentul României, deputata Cristina Iurișniți și-a donat jumătate din indemnizație, circa 5.500 lei, Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și și-a îndemnat colegii să facă la fel.

În această perioadă de criză sanitară, economică și socială, fac un apel public de solidaritate umană către toți ceilalți 6 parlamentari ai județului Bistrița-Năsăud”, a explicat Iurișniți.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*