După 1 an de la licitație, știm cine va demola de 25 mil. lei în curtea Spitalului Județean

După 1 an de la licitație, știm cine va demola de 25 mil. lei în curtea Spitalului Județean

După exact un an de la momentul licitației, compania TRANSILVANIA GRAND CONSTRUCT, parte din grupul FRASINUL, a fost desemnată să realizeze demolările și relocările de clădiri tehnice și administrative din curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pentru a face loc viitorului corp de clădire cu 7 niveluri, lucrare aflată la rândul ei în licitație.

Oferta cu care a câștigat TRANSILVANIA GRAND CONSTRUCT este de 25,4 mil. lei.

“Pentru a dezvolta serviciile medicale spitalul are intenția de a extinde complexul existent cu un pavilion de S+P+4E conform unui proiect in faza de achiziție pentru proiectare PT și execuție cu denumire : ELABORAREA DOCUMENTAȚIEI ÎN VEDEREA OBȚINERII AUTORIZAȚIEI PENTRU EXTINDERE PAVILION SPITAL PRIN CONSTRUIREA UNUI CORP DE CLĂDIRE 2S+P+4E CU PASARELĂ DE TRECERE ÎNTRE CLĂDIREA EXISTENTĂ ȘI CEA PROPUSĂ. În pavilionul nou se vor crea: compartiment de neurochirurgie, compartiment de gastroenterologie, compartiment de chirurgie plastică și reparatorie, o unitate de cardiologie intervențională și se va extinde blocul operator cu încă 4 săli de operație. Amplasamentul pavilionului nou este ocupat de clădiri anexe și parazitare, din care unele trebuie relocate iar unele vor fi demolate.” – arată Beneficiarul în motivarea achiziției.

Fondată în 2012, TRANSILVANIA GRAND CONSTRUCT a rulat 22,7 mil. lei în 2020, cu un număr de 27 de angajați (potrivit portalului www.listafirme.ro).

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*