După 30 de ani, Moto Velo se transformă în magazin de haine și încălțări low-cost

După 30 de ani, Moto Velo se transformă în magazin de haine și încălțări low-cost

Cunoscut bistrițenilor sub numele de Moto Velo și în ultimii ani sub denumirea de Inspir Sport, cel mai mare magazin cu biciclete și accesorii pentru acestea s-a transformat în shop de haine, încălțăminte și jucării.

“Am dezvoltat AutoMoto Bistrița din dorința de a promova un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare. Susținem principiile unei vieți sănătoase și credem că bicicleta este instrumentul ideal pentru a ne menține în formă și poate deveni un mijloc de transport eficient și ecologic în viața de zi cu zi a fiecăruia”, scrie pe pagina de Facebook a magazinului Moto Velo.

Auto Moto Velo și-a deschis porțile în anul 1989 și a promovat, pe lângă o gamă variată de biciclete (DHS, Kespor, Sprint, Ferrini sau Focus) accesorii și echipamente speciale pentru cicliști (cauciucuri, mănuși, pantaloni, căști, stopuri, sonerii sau scaune pentru copii special pentru bicicletă). În anul 2016 magazinul aflat pe Bulevardul Decebal a fost rebranduit sub numele de Inspir Sport.

Proprietarii imobilului – familia Sighiartău (Comautosport, Central Motors, Automobile Service, Relegance) – au decis să pună stop comerțului cu biciclete și să accepte un chiriaș, care să le aducă – dacă totul merge bine – venituri constante.

Dany Style – care a preluat spațiul Moto Velo – este numele unei rețele de magazine care vinde în mai multe orașe din țară articole de îmbracaminte, încălțăminte, jucării și accesorii la prețuri foarte mici. Dany Style mai are două puncte deschise în Bistrița, unul în zona Lamă și celălalt în zona Big.

 

 

 

Categories: Business in top

About Author