După Dracula, și Hotel Coroana de Aur scos la vânzare: 14 milioane euro

După Dracula, și Hotel Coroana de Aur scos la vânzare: 14 milioane euro

După ce ieri a apărut informația că hotelul Dracula de la Tihuța e de vânzare, astăzi vine bomba: antreprenorul Ioan Moldovan vinde și Hotelul Coroana de Aur, în încercarea de a-și redresa afacerile. Prețul solicitat pentru Coroana de Aur e de 14 milioane euro.

Agenția clujeană Latino Imobiliare, scrie www.ziuadecj.ro, gestionează vânzarea hotelurilor Dracula și Coroana de Aur, controlate de familia Moldovan, cea care deține și companiile Agro Invest Prod și Combis, cu afaceri în industria cărnii. Așa cum BistritaBusiness a scris ieri AICI , pentru Tihuța prețul cerut e de 6,9 milioane euro (TVA inclus), o sumă astronomică potrivit unor oameni de afaceri din Bistrița, consultați de ziarul nostru. Pentru Coroana de Aur, familia Moldovan vrea să obțină dublu: 14 milioane euro. Hotelul (4*) respectiv este amplasat în municipiul Bistrița, la km 0, are cinci etaje, a fost renovat recent, dispune de 97 de camere de câte 30 mp, pe 8.700 mp, dar are un teren mai mic, de 3.000 mp.

Coroana de Aur a fost inaugurat în 1974, fiind cel mai reprezentativ din localitate, și în 2014 a fost supus unei modernizări majore. În același ansamblu se află Coronița, o clădire cu potențial de exploatare ca restaurant și terasă.

Familia Moldovan are probleme financiare cu cele două companii din industria cărnii și prin vânzarea hotelurilor speră să-și redreseze principala afacere.

Categories: Business in top

About Author