După Galații Bistriței, IRUM livrează utilaje și în Miceștii de Câmpie

După Galații Bistriței, IRUM livrează utilaje și în Miceștii de Câmpie

Primăria Miceștii de Câmpie a obținut finanțare europeană, prin PNDR, pentru cumpărarea unor utilaje și echipamente pentru îmbunătățirea activității Serviciului de Gospodărire Comunală și Întreținere Drumuri al Comunei Micestii de Cimpie. Acestea au fost cumpărate, în urma unei licitații, de la compania IRUM din Reghin. 

IRUM Reghin a licitat cu aproape 333.000 lei și a contrsctst livrarea utilajelor și echipamentelor de care au nevoie cei de la Primăria Miceștii de Câmpie.

Compania din Reghin va duce la Miceștii de Câmpie un tractor cu tracțiune 4×4, un încărcător frontal cu cupă universal (care va fi montat pe tractor), o lamă de zăpadă (care va fi montată pe tractor), o sărăță  cu disc din oțel inoxidabil cu 6 aripioare (care va fi montată pe tractor), un tocător crengi cu sistem hidraulic independent (care va fi montat pe tractor), o furcă paleți  (care va fi montată pe tractor), un greifer bușteni (care va fi montat pe tractor) și o remorcă cu sistem de basculare în 3 părți.

Termenul de livrare al utilajelor și echipamentelor este de 2 luni de zile, iar eventualele defecțiuni pot fi semnalate în termen de 24 de luni.

Categories: Business in top

About Author